Veletrh podpory podnikání

Agentura CzechInvest ve spolupráci s Agenturou regionálního rozvoje a Lipo.ink, Libereckým krajem, Statutárním městem Liberec a dalšími regionálními partnery pořádala 1. října od 12:00 do 16:00 hodin Veletrh podpory podnikání, kterého se jako vystavovatel aktivně zúčastnil i náš EDIH NEB. Veletrh byl určen především firmám, které se chtějí dozvědět více o možnostech podpory ze strany veřejných národních a krajských institucí.

🎯 Co veletrh přinesl? ➡️ 48 účastníků, začínajících podnikatelů, živnostníků i zavedených firem & ➡️ 15 konzultujících subjektů včetně našeho EDIH NEB, z nichž každý měl na pilno, až 15 konzultací!

🎯 Co si účastníci odnesli? Získání všech potřebných informací na jednom místě, osobní konzultace pro rozvoj vlastního podnikání, ať už jde o financování, inovace, nebo nové obchodní příležitosti.

🔥 Jaká byla témata konzultací? Digitalizace firem, export do zahraničí, podpora elektromobility, výzkum a vývoj, rozjezd podnikání, regionální produkty, úspora energií a mnohem více!

🌟 Hodnocení účastníků 8,3 z 10 a pozitivní zpětné vazby! 💬 „Bylo to super. Získali jsme nové kontakty a otevírají se nám možnosti spolupráce, což je rozhodně skvělé!“ – Lukáš Holubík, CEO Asistujem.cz.

👥 Všichni konzultanti ocenili zapálené firmy a podnikavce! Už teď se těšíme příští ročníky!

Více info o akci.

Přejít nahoru